Hajdesz Busz

Személyszállítás kedvező áron!

akciós ajánlataink

Vissza

Erdély

Közzétéve: 2016-04-08

KIRÁNDULÁS ERDÉLY LEGSZEBB TÁJAIRA

23532389.jpg

2016.JÚNIUS 1.-2016.JÚNIUS 5.(5 nap,4 éj)

HAJDÚNÁNÁS - MAROSFŐ

1.nap

Indulás kora reggeli órákban ( kb. 5 óra ) Hajdúnánásról. Rövidebb pihenők után első megállási pont a Király-hágó, ahonnan gyönyörű panorámában lesz részünk. Kolozsváron keresztül haladva tovább utazunk Tordára, ahol a látványokban gazdag sóbarlangot tekintjük meg. Érkezés Marosfőre az esti órákban. Szállás elfoglalása és vacsora. ( az út kb 500 km )

kh.jpg

2.nap

Kb. 9 órakor reggeli. Délelőtt indulás az ezer éves határhoz ( Gyimesbükk), ahol megtekintjük az eredeti állapotban felújított vasúti őrházat. Itt a gondnok bácsi rövid történelmi tárlatvezetést tart. Megnézzük a Rákóczi várromot. Visszautunkon megállunk Csíksomlyón és megnézzük a Taps teret, valamint a Makovecz Imre által tervezett XX. századi templomot belülről is. Ezután visszatérünk a szállásra és vacsora.

ezer.jpg

3.nap

Kb. 9 órakor reggeli. Délelőtti programunk Parajd, sóvidék. Meglátogatjuk a Parajdi sóbányát, majd jó idő esetén felkeressük a Parajdon nyitott sós vizű strandot. Ha idő engedi, tovább utazunk szovátára és megnézzük a Medve tavat. Vacsora a szálláshelyen.

parajd.jpg

4.nap

Kb. 9 órakor reggeli. Mai úti célunk a Gyilkos tó, Békás szoros. Útközben megállunk Pongrác tetőn, ahonnam nagyon szép kilátás nyílik a hegyek között kanyargó szerpentines útra. Havasi mézet, lekvárt, házi készítésű csokoládét és még sok más bioterméket vásárolhatunk. Kora délutáni órákban indulunk vissza a szállásra, ahol grill partival várnak bennünket a szállásadóink.

gy.jpg

5. nap

Reggeli után elköszönünk a vendéglátóinktól és elkezdjük utazásunkat haza. Rövid pihenők után megérkezünk Kőrösfőre, ahol vásárlási lehetőség van. Utca hosszan lehet válogatni az emléktárgyak között.

kr.jpg

Leszállás az utolsó megállónkon, Hajdúnánáson.

Szállásunk Fészek Panzióban lesz.

Feszek.jpg

Kellemes utazást kívánunk!

Egyéb tudnivalók:

Személyt igazoló okmányra szükség van. ( Érvényes személyigazolvány vagy útlevél. Utasbiztosítás egyénileg köthető, javasolt.

A program bármikor módosítható, változhat.

Az utazás 20 fős kényelmes kisbusszal történik. a csomagok biztonságos elhelyezése és szállítása zárt utánfutóban történik.

A részvételi díj: 55000 Ft/fő. Ez tartalmazza az utazást, a szállást, bőséges reggelit és a három fogásos vacsorát. A belépők egyénileg fizetendők.

További információk : HAJDU ANTAL 06/30/9251098

 

C2016.ll.ne.jpg

 

 

Vissza

elérhetőségeink:

Cím:
4080 Hajdúnánás Szabadság u. 36.

Tel:
+36-30-925-1098

partnereink:

Hajdesz Busz - 2015

powered by Á.G.I.-CMS 1.17
admin